Alhamdulillah selesai sudah program Talkshow@PLH & Bicara Amalan Hidup Sihat bertajuk “Menangani Kos Sara Hidup : Kesan dan Solusi” anjuran bersama Perpustakaan Laman Hikmah (PLH) dan Bahagian Governan & Pengurusan Organisasi, Pejabat Pendaftar.

Program ini telah berlangsung di Ruang Santai, Aras 2, PLH bermula pada pukul 9.30 pagi sehingga 12.00 tengahari yang disampaikan oleh Puan Wan Nor Azmiza Mhd Nor, Ketua Penolong Pengarah Kanan, Majlis Tindakan Sara Hidup Negara (NACCOL) dan Encik Aimee Kamar Othman, Eksekutif Kanan, Agensi Kaunseling dan Pengurusan Kredit (AKPK).

Sesi talkshow ini bertujuan untuk berkongsi informasi dan mengupas isu-isu semasa selain merupakan salah satu langkah berterusan dalam memberi maklumat kepada warga kampus melalui pelbagai medium.