TAHNIAH KEPADA PENERIMA ANUGERAH KHIDMAT CEMERLANG & ANUGERAH JASA BAKTI 2021

Tahniah diucapkan kepada empat orang penerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) Perpustakaan Laman Hikmah (PLH) bagi tahun 2021 iaitu Puan Suhadawati Binti Ahmad, Puan Hasliza Binti Mohamed, Encik Mohamed Rashid Bin Mat Derus dan Puan Suzana Binti Lazim di atas pencapaian yang cemerlang sepanjang tahun 2021.

Tidak lupa juga ucapan tahniah kepada enam orang staf Perpustakaan Laman Hikmah iaitu Encik Noor Rahman Jamiah Bin Jalil, Encik Muhammad Rashid Bin Mat Derus, Encik Ahmad Bin Abu Bakar, Encik Zulkarnaen Bin Mahat, Puan Norfahrizan Binti Juhari dan Puan Khairunnisa Binti Abdullah di atas penerimaan Anugerah Jasa Bakti iaitu 20 tahun perkhidmatan.

Kesemua penerima anugerah telah diraikan di dalam Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang dan Anugerah Sanjungan Jasa Universiti 2021 yang telah diadakan pada 29 Julai 2021 yang lalu bertempat di Dewan Canselor, UTeM.

Semoga kejayaan ini dapat menjadi pendorong kepada staf perpustakaan yang lain untuk terus cemerlang dalam melaksanakan tugasan yang telah diamanahkan pada masa akan datang.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *